Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Verica Šerifović napokon dobila sretne vijesti: Ovo je njena najveća radost! Marija priznala da dolazi novi član porodice! – Alternativa

Marija Šerifović je jedna od rijetkih pjevačica sa naših prostora koja nije željela da njena karijera se gradi na nekim dramama ili skandalima koji su vezani za privatan život. Želi da svojim odličnim vokalnim sposobnostima i pjesmama koji postaju hitovi postane jedna od popularnijih pjevačica na našim prostorima.

Njeni obožavatelji pomno prate njen život, ali najviše ih zanima zašto već nekoliko godina unazad ova pjevačica nema dečka. Mnogi su govorili kako ona nikada nije imala dečka i da je jedino zanimaju djevojke, a Marija nikada nije demantovala niti jednu priču.

Prije nekoliko dana iznenadila je sve, kada je otkrila da im dolazi još jedan član porodice. Objavila je to na svom profilu na društvenim mrežama, pa su njeni pratioci pomislili da je trudna i počeli joj čestitati na sve strane. Ali, očigledno da je doživjela veliki pritisak, zbog čega se ponovo oglasila i postavila svoju sliku sa zecom.

Svi koji prate pažljivo ovu pjevačicu znaju da je na veliki ljubitelj životinja i ona je sa ponosom željela da predstavi zeku kojeg je udomila za praznike. Ni Verica Šerifović nije mogla da sakrije oduševljenje povodom Marijinog postupka, pa je otkrila da je jako sretna i da podržava svoje kćerku u svemu.

”Čula sam da životinje predstavljaju ljubav i spokoj, nadam se da ste i sami to osjetili, jer ja se pored svojih ljubimaca osjećam odlično. Budite voljeni ljudi, a i za uzvrat volite i vi.”- rekla je Marija.