Kad je Walter imao 10 godina, zamišljao je vlastito dijete, odnosno buduću kćer. Mogao je točno vidjeti njezine crte lica i čak ju je planirao nazvati Chloe. Istovremeno je u blizini upoznao djevojku po imenu Annie. Brzo su postali dobri prijatelji. Kako su odrastali, tako i zbližavaju se i na kraju se zaljubljuju. Kad su dovoljno odrasli, razmišljali su o vjenčanju i osnivanju obitelji.

S neplodnošću su se borili četiri godine, ali nisu gubili nadu. Molili su Boga da dobiju kćerku. Međutim, svi su pokušaji bili neuspješni. Nakon svega odlučili su se na posvajanje. Jednog je dana Annie primila mail od agencije za posvajanje u kojoj je pisalo da imaju djevojčicu za posvajanje. Majka ju je dala na posvajanje odmah nakon rođenja.

Je li ih sudbina konačno dovela do Chloe o kojoj su godinama sanjali? Sve im je ovo bilo uzbudljivo i radosno , ali pravi šok je nastao kada su odlučili da posjete kuću majke koja je rodila djevojčicu i otkriju nešto nevjerojatno. Pogledajte video i uživajte u ostatku priče!