Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Voditeljica brutalno ponizila doktoricu Dariju Kisić: ” Od silnih večera i frizera nemate vremana da obiđete djecu sa smetnjama u razvoju!” – Alternativa

Voditeljica Jelena Obućina koja vodi svoju emisiju Pregled dana, a koju možemo gledati na Neamax Adria, prije nekoliko dana započela je jednu emisiju na sljedeći način: ”Rekla bih vam dobra večer, ali nije dobra, nije ni dan dobar, a nažalost nećemo imati ni bolje sutra. Jedino što znamo jeste da se brinemo o svom djetetu!”

Ona je poznata kao jedna od rijetkih voditeljica koje vidimo na malim ekranima, a koja nema dlake na jeziku. U svojoj emisiji je otvoreno napala ministricu i doktoricu Dariju Kisić.

Prije nekoliko dana doktorica Darija je pozvala nevladine organizacije da joj dostave sve dokaze, koji ukazuju da se u ustanovima socijalne službe, djeca sa poteškoćama zlostavljaju. Tada je voditeljica napala Kisićku, jer nije ušla u centar i sama se uvjerila u stanje koje tamo vlada.

Ona je otkrila kako se u tim centrima osjeti smrad od mokraće i znoja, na sve strane nalazi se izmet. Posteljina i odjeća od djece jako prljava i smrdi, a ni prostorije se nikada nisu provjetravale. Djeca često bivaju zlostavljena, a najgore od svega je što im se nikako ne pruža medicinska pomoć. Djeca se ne razvijaju kako treba, obzirom da mnogo leže glave mi iza ostaju ravne.

Jelena je rekla da Darija treba da napravi malo vremena i posjeti centar, ali da to ne može od mnogobrjnih odlazaka kod frizera, kao ni zbog skupih večera.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo: