Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Voditeljica napravila ludilo na internetu, ali sačekajte da se okrene: Past ćete sa stolice kada vidite njeno lice! – Alternativa

U Argentini na jednoj nacionalnoj televiziji radi voditeljica koja vodi sportske emisije. Ona je izazvala potpuno ludilo, te nema osobe koja o njoj ne govori. Riječ je o Mariji Sol Perez, koja je za rekordno vrijeme postala velika senzacija , na svim društvenim mrežama.

Kako pišu argentijski mediji, a potom i svi svjetski, voditeljica se u svojoj emisiji pojavila u veoma oskudnoj odjeći, koja samo što nije popucala na njenom zgodnom tijelu. Ovo je bilo naročito lijepo gledati muškarcima, koji se nikada nisu požalili na njeno oblačenje.

Ona je često u svoje emisije dolazila u preuskim pantalonama ili tajicama, koji su bili pripijeni uz njeno tijelo i otkrivali svaki mišić. Njoj je to prijalo, jer je uspjela da privuče veliki broj muške publike, koja je vjerno čekala novu emisiju. Možete sada zamisliti kolika je bila njena gledanost.

U Argentini su se svi složili, da Marija treba da bude proglašena najljepšom voditeljicom na cijelom svijetu, jer to zaslužuje kako svojom ljepotom, tako i stasom. Naravno ovo je naišlo na osude ženske populacije, koja je govorila kako ovo nije prikladno za televiziju, te da se ovako može oblačiti doma.

Šta vi mislite o ovome? Smatrate li da je voditeljica pretjerala ili da ipak ima pravo da se oblači kako ona želi?