Nekada poznata tv voditeljka 40-godišnja Amanda Goff, godinama je bila urednica rubrike ljepota u listu o zdravlju ‘Prevention’, te magazinu ‘Instyle’, a najpoznatija je bila kao voditeljka emisije ‘TodayTonight’.

Ona je nedavno bila gošća u emisiji kod Jamesa Tomasa, gdje je priznala kako se bavi najstarijim zanatom na svijetu, te da u tome ima punu podršku prijatelja. ‘Mnogi roditelji djece s kojima idu moja djeca u školu znaju čime se ja bavim’- rekla je ona, te dodala: ‘Znala sam nekada da se zapitam, pa šta ja to radim zapravo. Ja koja sam imala sve, odličan posao u medijima, dobrog muža i sve to sam ostavila zbog pro*titucije’.

‘Ima momenata kada pomislim kako mi sve to treba, a pogledajte moje bore, da li ću ja stavrno to da naplatim 800 dolara’- rekla je Amanda koja je čak i knjigu napisala o svojim iskustvima.

Rekla je kako je karijeru počela u jednom luksuznom bordelu u Sidneju, a zatim pokrenila i svoj vlastiti biznis. Kaže kako sat druženja sa njom košta 800 dolara, a cijela noć 5 hiljada.