Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Voditelju televizije Pink IZGORELA KUĆA: Sve što je sticao godinama NESTALO U SEKUNDI! – Alternativa

Nemanja Vujičić je zaista bio potresen i van sebe. U Obrenovcu je prije nekoliko dana prijavljen veliki požar u ulici Vojvode Mišića broj 228. Jedno lice je povrijeđeno, a požar je izbio najprije u kuhinji restorana ”Favorit”.

Nemanja Vujičić kojeg možemo vidjeti kao voditelja jedne od najpoznatijih emisija na našim prostorima ”Premijera- Vikend specijal”, ubrzo se oglasio i istakao kako je izgorjela njegova porodična kuća, koja se nalazila na lijepoj lokaciji u ovom gradu.

Voditelj je istakao kak je često provodio vrijeme u njoj, naročito za vrijeme djetinjstva. Tu su živjeli njegov djed Dragiša i baka Procka, te kad god bi prolazio kroz to naselje i ugledao njihovu kuću, naježio bi se, jer bi se prijetio svih tih stvari koje su prošli zajedno i divnih uspomena.

Dodao je i da je njegova porodica prije otprilike dvanaest gdoina prodala tu kuću, a novi vlasnici su od nje napravili restoran. Iako nije imao priliku da vidi kako je izgledala unutrašnjost restorana, ubijeđen je kako su oni sve to lijepo renovirali i sredili za novi posao. Nemanji nikada neće moći izaći iz sjećanja sve te lijepe uspomene koje je proživio u toj kući, iako više nije bila njihova.

Imate li vi neke stvari ili mjesta koja u vama bude posebne uspomene, nostalgiju , zbog čega biste željeli da se vratite u taj period!? Pišite nam u komentar svoje mišljenje!