Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Vojislav odredio rok trajanja žena: Kad ona pređe 30, nijedan normalan muškarac je neće! – Alternativa

Iz Srbije se javlja Vojislav koji se proslavio na jedan naobičan način, odnosno on određuje ženama rok trajanja. Za njega su sada svi saznali, priča se o njemu na sve strane, ali možda je on to i htio. Ovom temom se najviše bave muškarci koje mame dočekaju sa gotovim ručkom, ili oni koji se smatraju pametnijima i sa svim ostalim ženama provode vrijeme, samo nisu sa svojom majkom.

On je napisao kako bi svaki normalan muškarac zauvijek otpisao ženu kada pređe tridesetu. Njegova izjava je naišla na razne osude , naročito žena, jer one smatraju da su te godine čak i najbolje. Ali, bilo je i onih muškaraca koji su se složili sa njegovom izjavom i podržali ga.

Woman doing pilates and balance exercises

”Kada žena pređe tridesetu, a naročito 35 normalno je da je nijedan muškarac neće. Šta ćeš mu, nećeš biti od nikakve koristi. Žena u tim godinama ne može da se uporedi sa onom od dvadesetak. Ne možeš mu rađati djecu, možda možeš samo jedno i to je sve od tebe. ”- napisao je Vojislav.

Počela je rasprava ispod njegovog statusa, a neki muškarci su napisali kako žene ne mogu da prihvate istinu kada im se kaže u lice.

”Vidim da ste čovjeka svi napali, ali upravu je. Kada djevojke pređu trideset godina njihova vrijednost je drastično opala i kako koja godina prolazi kod njih se smanjuje šansa da pronađu idealnog muškarca. Svi koji su dobri su i zauzeti, a ostali su samo oni što ih niko neće.”- napisao je jedan muškarac.

Žene su počele otvoreno da iskazuju nezadovoljstvo sa ovakvim mišljenjima. Navele su da ovakvi muškarci treba da žive u pećinama i da nikada ne nađu sebi ženu, kada imaju negativno mišljenje o ženama.