Prije točno sedam godina Goca Tržan i Raša Novaković zavjetovali su se na vječnu ljubav. Događaju su prisustvovali kum, brojna rodbina, kolege i prijatelji, a iako je bilo jasno da su pjevači i bubnjari ludi jedni za drugima, pagani nisu predvidjeli njihovo trajanje. Suprotno negativnim predviđanjima, brak Goce Tržan i Raše Novakovića s vremenom je postao sve skladniji i stabilniji, a današnji se parovi osim strasti, ljubavi i poštovanja mogu pohvaliti rijetkom harmonijom i međusobnim razumijevanjem.

Za to je naravno zaslužan što je Raša prihvatio Gokinu kćer iz prvog braka kao svoju, a da mu pjevačica nikad ne rodi dijete, on s tim ne bi imao problema. Sve je to u jednom paketu koji čini bračni par nepobjedivim.

Goca Tržan i Raša Novaković proslavili su sedmu godišnjicu braka pred matičarem, a prošlog srpnja izmijenili su zavjete pred Bogom, istog dana kada je pjevačica svom odabraniku čestitala dirljivom porukom.

Dragi moj mužu, sretna ti sedma godišnjica. Od srca ti čestitam što si me trpio sve ove godine (ukupno 11). Volim te – napisala je pop zvijezda u opisu fotografije torte u obliku srca.