Danas smo za vas pripremili jednu interesantnu priču, koja će imati veliki uticaj na vas. Često se dešava da događaji sa javne scene u velikoj mjeri djeluju na nas, naročito ako je riječ o osobamo koje smo zavoljeli, pratili njihova dešavanja i cijenili njihov posao.

Kada se njima desi težak i napet životni period, onda je i nama teško što oni moraju da preživljavaju sve to. Upravo sada je riječ o Siniši Mijhajloviću , poznatom nogometašu, koji je javnosti otkrio da boluje od teške bolesti, te da se mora boriti za svoj život.

On se već neko vrijeme bori sa leukemijom, teškim oboljenjem , sa kojim nogometaš vodi ozbiljne borbe. Imate sada priliku i da vidite kako on izgleda sada, te da li se promijenio od kako se povukao sa javne scene.

Njegova supruga je skoro objavila njihovu zajedničku fotografiju iz mladih dana, gdje je napisala kako su imali bolje dane, kada su bili mladi, ali zdravi. Mnogi smatraju kako ona nije objavila sliku kako bi posjetila da između njih vlada velika ljubav, nego da bi svako vidio koji su njihovi prioriteti.

Samo bolesni i oni koji su s njima u tm periodu znaju koliko to može biti naporno i teško za izdržati, ali najbitnije je da imamo snage za dalje, te da odustajanje nikada nije opcija.