Pjevačica Neda Ukraden skoro je imala promociju svog novog albuma koji nosi naziv ‘Jednom kada ovo prođe’. Ona je željela da ostane upečatljiva i privuče što veću pažnju javnosti na sebe, zbog čega je odabrala poseban stajling za tu prigodu.

Nosila je elegantnu dugu haljinu koja je imala i duboki prorez na nozi. Pjevačica je iskoristila priliku i da se zahvali svima koji su joj pružili podršku, pa je i na svom Instagram profilu zahvalila se svima koji su joj priredili nezaboravnu noć.

Kako bi i njeni fanovi mogli da vide kako je sve izgledalo, ona je podijelila i nekoliko video snimaka sa promocije, gdje su svi bili oduševljeni atmosferom koja je tamo vladala. Nove pjesme je Neda Ukraden pjevala i na CMC festivalu koje se održava u Vodicama.

Ispod njene slike u elegantnoj haljini počeli su se nizati mnogobrojni komentari, dosta njih je bilo pozitivnih. Neki su joj pisali da predivno izgleda, ‘Lijepa si’, a bilo je i onih koji su govorili i da je sada dama, baš kao i prije nekoliko godina. Kao što to uvijek biva, tako se i sada pojavilo nekoliko negativnih komentara gdje su pojedinci pisali kako je pretjerala i da se jedna baba ne oblači ovako provokativno.

Neda je zadnjih dana stalno u centru pažnje i privlači pažnju gdje god da ase pojavi.