Uskoro pomoć stiže sestrama Valentini (11) i Anđeli (12) Ivanov, koje sa bolesnim roditeljima žive u krajnjem siromaštvu u planinama kod Vlasine, u naselju Drajinci!

Nakon što su pročitali potresnu priču, srpski predsjednik Aleksandar Vučić i njegovi predsjednički suradnici odmah su odlučili pomoći. Poznato je da dvije djevojčice, Valentina i Anđela, žive u krajnjem siromaštvu sa svojim bolesnim roditeljima u mjestu Drajnici kod Vlasine.

Kako doznajemo od predsjednika, Vučić je sam odlučio pomoći ovim djevojkama, a svi nadležni državni organi, kao i tijela lokalne samouprave, učinit će sve da se njihovi problemi trajno riješe.

Podsjetimo, mlada humanitarka Tamara Misirlić sa svojim timom posjećuje redovno Anđelu i Valentinu koje žive na samom rubu egzistencije u trošnoj kući usred šume, ako se to uopšte može nazvati i život. Da stvar bude gora, do njihove kuće nema puta.

  • Zima je najteža, hladno nam je – kroz suze je rekla Valentina koja je imala samo jednu želju.

Otac im se zove Ivan i on je invalid, a majka Snežana pak ima psihičkih problema. Žive od mizerne socijalne pomoći i dječjih doplataka.

  • Živimo bijedno, bolesni smo, pijemo lijekove – govore u glas Ivan i Snežana.

Donacijski račun:

200-3453980101008-90 Zaklada “Tamara Misirlić” Svrha uplate: pomoć Valentini i Anđeli

Devizni račun: RS35200345398010198860 SWIFT/BIC: SBPORSBG