Virus koji je zadesio cijeli svijet napravio je veliku pometnju, ali i odnio živote mnogih. Bitku za život je izgubio veliki broj poznatih osoba, a jedna od gorih situacija je na Balkanu. Sigurno smo izgubili velike zvijezde, kakve više nikada nećemo imati.

Svakako da na sreću postoji i veliki broj poznatih koji su uspjeli da pobijede ovaj virus i izađu kao pobjednici, a neki od njih su Bora Čorba, Čedomir Jovanović, kao i Tozovac.

Iako su neki od njih bili u izuzetno teškom stanju, mnogi su ih bili otpisali i bili ubijeđeni da se neće oporaviti, oni su pokazali da su veliki borci , te su uspjeli da iz ove borbe izađu kao pobjednici. Sada se govori kako je crnogorski pjevač Rambo Amadeus u izuzetno teškom stanju.

On je sam saopštio svojim fanovima da je dobio ovaj virus i da mu je teško, ali da ne osjeća ni zrno straha, jer zna da će ga pobijediti. Otrkio je jednom prilikom kako mu je žao zbog smrti njegovog kolege Đorša Balaševića, ali da se samo nada da neće završiti kao on.

Dodao je i kako ccrnogorcima niko ne može da naudi i da ih uništi, pa tako ni jedan glupavi virus koji se širi svijetom. Šta vi mislite o ovome ?