Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Zar ovo da doživi jedan otac!? Evo šta su KĆERKE URADILE SAŠI MATIĆU za rođendan! Svi o ovome pričaju.. – Alternativa

Saša Matić iako cijeli svoj život ima problema sa vidom, uspio je da se izbori u životu, napravi dobru karijeru, te uživa u porodičnom životu sa svojom suprugom i kćerkama. Vjerujemo da mu je život težak zbog ovog hendikepa, ali to ga ne sprečava da u svakom trenutku prima i pruža ljubav od svoje porodice.

Ovaj izvrsni pjevač gdje god da se pojavi i pravi koncerte ostavi publiku bez daha i svi maksimalno uživaju. To bukvalno za njih ostane noć za pamćenje o kojoj se mnogo govori. Tako je bilo i na koncertu koji je održavao na dan svog rođedana.

Nakon završetka koncerta sa svojom ekipom se zaputio kući, ni ne sluteći šta će ga tamo dočekati. Njegova supruga je zajedno sa kćerkama, pripremila specijalno iznenađenje za Sašu povodom njegovog rođendana, a niko mu ništa nije rekao, niti je on pomišljao na tako nešto.

Čim je kročio u kuću kćerke su mu potrčale u zagrljaj, ljubeći ga i čestitajući mu rođendan. Kada su ga dovoljno izljubile, povele su ga do glavne sobe, gdje ga je čekala rođendanska torta, koju su zajedno sjekli i jeli. Taj dan su baš uživali, a Saša je uvijek isticao kako je sretan jer mu je porodica velika i sretna i što misle jedni na druge.

Uskoro Saša se priprema na američku turneju, a spekuliše se kako bi mogao povesti i cijelu svoju porodicu, kako tih dana ne bi bili razdvojeni. Ovo je zaista prekrasno vidjeti, obzirom da na estradi imamo mnogo propalih brakova.