Saša Matić i njegov brat Dejan Matić imaju problem sa vidom, a osoba sa bilo kojim hendikepom ne može da vodi normalan život. Međutim, Saši su najveća pomoć i podrška njegova supruga i dvije kćerke. On je prije nekoliko dana imao koncert za svoj rođendan, a nije ni slutio šta mu se sprema.

Kao i svaka porodica, tako je i njegova poželjela da mu priredi iznenađenje koje će zauvijek pamtiti. Vjerujemo da Saša nije ovo očekivao, ali da ga je mnogo obradovalo i dalo mu vjetar u leđa.

Njemu niko ništa nije rekao, a ni on sam nije mogao naslutiti šta ga čeka. Nakon završetka koncerta, uputio se kući gdje ga je čekalo iznenađenje. Kada je ušao u kuću, odmah su mu potrčale kćerke u zagrlja i čestitale mu rođendan na najljepši mogući način.

Zatim su svi otišli u dnevnu sobu gdje je bila rođendanska torta. On je sretan što ima takvu porodicu pored sebe, koja misli na njega u svakom trenutku. Zadovoljan je što i pred sebe ima prijatelje. Sljedeći mjesec planira da ide na američku turneju i tom prilikom povest će porodicu sa sobom, kako bi svi zajedno uživali.

Šta vi mislite o ovom pjevaču?