One se smatraju najpoznatijim osobama na našoj javnoj sceni, a kada bismo spojili sve njihove pratioce na društvenim mrežama , dobili bismo nekoliko miliona osoba koje svakodnevno prate šta rade i objavljuju ove pjevačice.

Jelana Karleuša nije uopšte bila dobra učenica, nego je morala tri puta polagati ispit da bi završila srednju školu. Ali, ona se barem može pohvaliti da ima diplomu kakvu god, za razliku od Aleksandre Prijović koja nije ni išla u školu.

Prijovićka je nekoliko puta isticala kako je išla u osnovnu školu u bijelom Manastiru, te je nakon završetka te škole upisala i srednju gdje je završila samo tri razreda, ali da nije išla u četvrti. Čak je naglasila kako je bila dobar učenik i da joj je žao što to nije iskoristila. Međutim, njoj škola nije bila ni na kraj pameti, kada joj je počela muzička karijera.

Ceca Ražnatović i Dragana Mirković su još jedne od pjevačica koje su vandredno završile srednju školu, tačnije koje su samo kupile diplome. Međutim, one nisu jedine, nego ima veliki broj estradnih ličnosti na našoj javnoj sceni koji nema škole, ali su se snašli i kupili diplome, a neki od njih su Ljuba Aličić, Dara Bubamara, Šerif Konjević, Hasan Dudić, Selma Bajrami, Zorica Marković, kao i Šemsa Suljaković. Saznali su i da pjevačica Edita Aradinović ima samo osam razreda srednje škole, kasnije je upisala Srednju Tehničku školu, ali nikada je nije završila, jer navodno to je i ne zanima.

Neko vrijeme se govorilo kako ni Vesna Zmijanac nema završenu srednju školu, jer je izbačena nakon afere sa profesorom matematike. Čak je i ona isticala da je prve odnose imala sa profesorom, te da su svoju ljubav morali kriti od svih, jer niko ne bi ih podržao.