Vlasnik jedne od najpopularnijih televizija na našim prostorima, Željko Mitrović koji itekako prezentuje javnosti etiku i moral, očiglednom ima neki oblik amnezije ili demencije kada zaboravlja na stvari koje je uradio nekim svojim zapolenicima.

Jedna majka koja je radila na njegovoj televiziji sada se oglasila i odlučila da nam ispriča svoju stranu priče, odnosno šta se njoj desilo kada je saznala da je u drugom stanju i to otkrila svom poslodavcu.

”Da, prijatelju moj vrijeme je da i ja otvorim svoje karte i otvoreno kažem šta se sve zaista desilo. Ali, najprije da ti onaj najotvorenije kažem da jedeš go*na, jer nisi uopšte onakav čovjek kakav se predstavljaš u javnosti. Trebao bi shvatiti da ne možeš gaziti mrtve kako bi postao neko i nešto. Uspio si da postane šizofreni paranoik koji odlučuje o slobodni medija.

Satima sam sjedila ispred tvoje kancelarije da bi mi rekao razlog zašto sam dobila otkaz poslije šest godina mrkotrpnog rada, ali očigledno je roblem što sam postala majka. Zašto si mi dao otkaz , kada si na svojoj televiziji govorio o bijelog kugi koja je zavladala Srbijom i da je problem natalitet u našoj zemlji. Kažnjena sam jer sam se odlučila na majčinstvo. Govorio si kako trebamo rađati djecu, a ti si mom tek rođenom djetetu uskrati sve, dao mu gorak okus mlijeka i muku koju je njegova majka svakim danom proživljavala.

Polako se drma tvoj rejting, javnost shvata kakva si osoba i da si spreman na sve kako bi tvoji rijaliti programi bili gledani, pa čak i da izmišljaš kojekakve priče koje će privući pažnju javnosti. Jadan li si Mitroviću.”- napisala je očajna majka.