Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ZBOG NJE JE OSTAVIO GLUMICU LIDIJU VUKIČEVIĆ: Mitar Mrkela pojavio se sa DUGONOGOM CRNKOM i kratkom minjaku! – Alternativa

Bivši nogometaš Crvene Zvezde a danas ugledni sportski direktor Mitar Mrkela došao je u društvu atraktivne crnke na vjenčanje Kostadina Terzića. Mnogobrojni foto objaktivi bili su upereni prema ovom paru, kako bi se uslikale duge noge koje su se šetale u crvenoj izazovnoj haljini.

Mrkela je bio u braku sa jednom od naših najpoznatijih glumica Lidijom Vukičević, ali su 2000. godine odlučili da prekinu svoj brak , iako su im sinovi imali samo osam i tri godine.

Iako je prošlo mnogo godina od njihovog razvoda, glumica je često govorila kako joj je bilo teško poslije razvoda i da se jedva oporavila od njega. Oni su ostali u izuzetno dobrim odnosima, brinu se o sinovima i uvijek su nastojali da djeca ne trpe zbog njihovog razvoda..

Svi su se iznenadili kada se Mrkela pojavio u društvu atraktivne crnke, iako niko nije znao o kome se radi. Mnogi su pokušali da saznaju o kome je riječ, ali ono što je vidljivo jeste da je velika razlika u godinama. Nakon toga su počele da se šire razne priče, a svakako da je glavna kako je ona s njim samo zato što je poznat, a ne da joj je privlačan.

Šta vi mislite o ovoj temi? Svoje mišljenje pišite nam u komentare!