O njegovom životu već smo imali priliku da čitamo na portalu ”Kurir”, ali nakon što je Milan Jevtić gostovao u televizijskoj emisiji ”Život priča” i ispričao cijelu svoju potresbu životnu priču, vjerujemo da ne postoji osoba koja nije zaplakala uz to.

Kada su ga roditelji ostavili imao je samo dvadeset dana. Cijeli svoj život proveo je sa bakom koja ga je odgajala, a nakon njene smrti ostao je sasvim sam, bez igdje ikoga svog.

”Baka mi je pričala, da pop dok me je krstio išao je unatraške i tako pao u koristo. Pomislio sam kako je sve krenulo unatraške još kad sam se rodio, i od tada ništa nije sa mnom normalno. ”- započeo je ovaj mladić.

On sada studira medicinu u Beogradu i peta je godina. Do sada mu se nije niti jednom desilo na d prve nije položio ispit, a uvijek bi imao i najveći broj bodova. Ne zna kako je izgledao kao beba ili tokom djetinjstva, jer nema svoje niti jedne slike. Prisjeća se jednog visokog čovjeka, tamne puti, koji ga je udarao drvenim prutem i od toga je imao užasne bolove. Bio je to drugi muž njegove mame.

”Dešavalo se da su batine bile toliko jake da su mi popucali svi krvni sudovi na nogama. Novi mamin muž me ubijao od batina, a ja sam imao tada četiri godine. Već tada sam znao da nikada neću vratiti se u njihovu kuću. Baka i djed su dobili starateljstvo nad mnom.”- završio je on.