Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ZBOG NJEGA JE PLAKALA SRBIJA:Milan je siroče od malena, nema za knjige ni za hranu, spavao pored mrtvačnice, ALI NIJE PAO NIJEDAN ISPIT NA MEDICINI! – Alternativa

Dok je Milan Jevrđić govorio o svom djetinjstvu i šta je sve preživljavao, cijela Srbija je plakala za njim. Njegova potresna životna ispovijest ispričana je u emisiji ”Život priča” koja se emitovala na Prvoj TV.

Kada su ga napustili roditelji, imao je samo dvadeet dana. Brigu o njemu preuzela je baka, koja je ubrzo preminula i Milan je ponovo ostao sam, bez igdje ikoga.

”Baka mi je govorila kako je pop dok me krstio išao unatraške, i tak pao u koristo. Imam osjećaj da mi je od tada sve krenulo unatraške.”- rekao je on.

Milan studira medicinu na Univerzitetu u Beogradu i do sada nije niti jedan ispit pao, nego bi sve davao u roku. Od mame novi muž, često ga je tukao i sav bijesk iskaljivao na njemu. Sa četiri godine više nije mogao da podnese svakodnevno batine, zbog čega je odlučio da pobjegne od njih. Roditelji nikada nisu ga željeli, pa su starateljstvo dobili djed i baka.

Ističe kako je nekoliko puta sreo majku na ulicama Beograda, ona bi mu samo mahnula i nastavila dalje, te da od nje nikada nije osjetio pravu majčinsku ljubav. Poslije smrti djeda i bake, ujaci su uzeli svu njihovu imovinu, a Milan ostao bez ičega i na ulicama je spavao.