U okolini Kragujevca u Srbiji načuli smo jednu zanimljivu priču, Oaj nesvaidašnji slučaj se dogodio u obližnjem selu u okolini Kagujevca. Lokalne novine su primile pismo od jedne žene, a sadržaj pisma ih je naprosto šokirao. U pismu ona prizjane da je bila ljubavnica gotovo čitavom selu.

Kaže da ju je strah samo ako njihove žene saznaju jer bi joj se to moglo opasno obiti o glavu. Ali kako ona kaže ona se ne smatra krivom jer da su one bile imalo sposobne da zadovolje svoje muževe ne bi tražili utjehu kod nje.

Kaže da je prvo imala aferu sa jednim muškarcem iz sela koji je kod nje često dolazio, ali pročulo se po selu da sam dobra pa su se ubrzo i drugi muškarci počeli pojavljivati ispred moje kuće. U počeku ih je odbijala, ali na kraju je poustila.

Kaže da su kod nje dolazili i mladi i stari i da ona nikad nije birala s kim će biti. Ko god se pojavio na vratima s njim je i bila. Ne želi da prestane jer se osjeća kao kraljica u tom selu i smatra da joj nijedna druga žena u selu nije ravna nit će biti.