Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Žena katarskog Emira: Ima 2 kćerke, 5 sinova i 7 doktorata! A evo kako se oblači.. – Alternativa

Žena od Sheikh Moza bint Nassera , odnosno od najpoznatijeg katarskog Emira može se pohvaliti lijepim životom, iako njen suprug ima tri žene. Naime, njoj to i ne predstavlja problem, iako ga dijeli sa još dvije žene i nikad se ne može prepustiti samo njoj.

Ona se udala za katarskog Emira davne 1977. godine, kada je imala samo 18.. godina. Kako i sama ističe to je bila ljubav na prvi pogled i oduvijek ga je voljela, a kako su ovoliko godina u braku, njihova ljubav je sve više rasla.

Nakon srednje škole, upisala se i na Sveučilište u Kataru, gdje se zanimala za sociologiju. Uvijek je bila dobar student, a nakon toga je i doktorirala. Sada se može pohvaliti sa sedam doktorata,a i raznim diplomama. Pokazala se odličnom u svom poslu, a svakodnevno dokazuje i koliko je sposobna, spremna za rad i da joj apsolutno ništa nije teško.

Mnogi joj zavide kako uspije sve da stigne, jer pored posla uspjela je da odgoji dvije kćerke i pet sinova, te ih sve izvela na pravi put i od njih napravila kvalitetne ljude. Slobodno za nju možemo da kažemo da je žena za primjer i da sve osobe treba da je prate.

Dokazala je ljudima da nikada ne treba odustati od ostvarenja svojih snova, te da ono što zamislimo možemo da ostvarimo ukoliko imamo veliku želju i spremnost za rad.