Svim ženama koje imaju manje od četrdeset godina savjetujem da se naslone i ovo dobro poslušaju! Svim ženama koje imaju preko četrdeset godina savjetujem da se naslone i samo klimaju glavom, a muškarcima mogu reći da se naslone i prihvate činjenice onakve kakve zaista i jesu.

Andy Rooney je jednom prilikom rekao kako poštuje sve više žene preko četrdeset godina, kako je i sam stariji, jer niti jedna žena u ovim godinama neće probuditi svog muškarca kako bi ga upitala o čemu razmišlja, jer je više i ne zanima.

Ukoliko se desi da žena u četrdesetim neće da gleda utakmicu, neće sigurno ni sjediti pored vas i zvocati vam cijelo vrijeme, nego će pronaći nešto što će je oraspoložiti i zabaviti, a sigurno je mnogim ženama sve drugo zanimljivije od utakmica. Žene iznad četrdeset godina dobro znaju ko su i šta su, pa ih i ne zanima šta neko misli o njima, nego iz njih isijava ponos.

Nikada vas one neće osramotiit na nekom društvenom događaju, ali ako si zaslužio sigurno će smisliti odličan plan da ti se osveti. Kak godine prolaze tako i žene postanu vidovite. Njima ne moraš govoriti da si nešto napravio, jer one će vam odmah reći da znaju za to, jer vas dobro poznaju i pročitaju vaše ponašanje.

Kada žena u ovim godinama stavi crveni ruž, pristaje joj mnogo bolje nego onim mlađim. Što su starije one postaju otvorenije, sigurnije u sebe , ali i iskrenije. Ako se ponašaš kao idiot, one će ti to i reći.