Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Žena Ramzana Kadirova žmuri na njegove prevare: Sljedeću ženu bira mu ona, jer mu je rodila 10 djece! – Alternativa

Vođa čečanskih boraca , poznati Ramzana Kadirov došao je u žižu javnosti nakon početka rata u Ukrajini. Ona je pridružio je Putinovoj službi, a svakim danom prijeti ukrajinskom predsjedniku Vlodimuru Zelenskom. Ne bira načine, samo želi da ga uplaši.

Prema raznim navodima, Čečani su jako opasni i niko ne bi volio da se nađe u njihovoj blizini, jer su veliki neprijatelji, te nikoga neće ostaviti životg. Poznato je da oni nikada nisu imali niti jednoj zarobljenika, jer odmah sve kolju.

Ramzan je postao vođa čečanskog naroda kada mu je otac ubijen, iako je prije toga bio protiv Putinove vlasti. Kako saznajemo on je poslije jačanja Selafija u Čečenije, odlučio da se približi Putinu i pomogne mu u borbi, te je sada jedan od najodanijih njegovih sluga.

Ramzan je u braku sa Medni sa kojom ima desetero djece, a sada su dvoje i usvojili. Oni se znaju još kada su bila djeca, živjeli su u istom selu, išli u istu školu, a kada je došlo vrijeme da se ženi, otac ga je savjetovao da se oženi sa Medni. Prvom sinu su dali ime Ahmed, a imaju još šest kćerki i tri sinčića. Njegova supruga ne eksponira se mnogo u javnosti, ali je počela da se bavi modom koju predstavlja ženama Čečanije.

Kadirov je nekoliko puta otkrio da nema niti jedne žene koja može da se poredi sa njegovom, ali da ima jedna kojoj bi mogao da posveti pažnju, a to će uraditi samo ako Medni odobri.