Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŽENA SE PORODILA NASRED PLAŽE: Nije ni znala da je trudna! – Alternativa

Bračni par iz Australije otišao je na ljetovanje u Katolicu sa svojom porodicom, kada se žena porodila i rodila sedmo dijete, odnosno dječaka. Ova austrijanka koja ima 45. godina sa porodicom je otišla na odmor u Italiju, kada se porodila na plaži.

Ni sama nije znala da je u drugom stanju. Iako je dijete rođeno prvog avgusta, ta vijest se nije proširila, sve dok majka i beba nisu pušteni iz bolnice i kada su saznali da je sve u najboljem redu.

Žena je shvatila da se porađa, tek kada je u jednom trenutku osjetila slabost u tijelu i kontrakcije, a do tada nije ni znala za trudnoću. Kako pišu njihovi mediji, na svu sreću među kupačima koji su bili na toj plaži, bila je i jedna babica koja joj je pomogla da rodi dječaka.

Tu je bio i spasilac koji je pomagao kako je znao, a kada je majka sa bebom puštena iz bolnice, bračni par se dogovorio da dječaku daju ime njemu, jer je pomogao dječaku da dođe na svijet. Dječak se zove Paolo. Roditelji su upisali dječaka u ovoj opštini, a Nikoleta Olivijeri koja je glavna u vladi za turizam rekla je kako će naredne godine roidtelji i dječak dobiti sve besplatno kod njih, kako bi mogli proslaviti dječakov prvi rođendan.

Marija Belemi koja već šezdeset godina vodi računa o ovoj plaži, priznala je kako se do sada ovako nešto nije desilo i da će uvijek pamtiti i prepričavati.