Jana Todorović jedna je od najatraktivnijih pjevačica i jedno od najvećih poprsja na estradi.
Vrlo je kvalitetna i cijenjena pjevačica, ne pojavljuje se često u medijima, ali svaki put kada pusti pjesmu postane hit.
Pjevačica ima ozbiljnih problema s grudima zbog kojih je iz godine u godinu sve više boli leđa, pa je čak razmišljala i o operaciji smanjenja grudi, no njezin suprug nije za to.

Pjevačica je također priznala da u posljednje vrijeme ima problema s kilogramima. Tijekom karantene vrijeme je provodila kuhajući jer voli kuhati i stalno jede. Osim toga, kako kaže pjevačica, grickalice, nezdrava hrana i slatkiši su njeni poroci, a period karantene im je itekako dobro došao. Pjevačica je rekla da je pravi hedonista i da voli da jede, ali da se šokirala kada je stala na vagu koja je pokazala 20 kilograma viška.

Na nagovor prijateljice odlučila se obratiti nutricionistu. Iako isprva nije mislila da će se moći nositi s predloženim pravilima, donekle je uspjela.
Pjevačica je smršala 14 kg, sa 82 kg na 68 kg. Tvrdi da je smanjila slatkiše, hljeb, začinjenu i prženu hranu, a meso svela na minimum.
Trenutno je zadovoljna postignutim rezultatima, ali želi izgubiti još 2 kg kako bi došla do željene težine.