Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Žene i ne znaju da su mi njihovi muževi bivši, a idalje me zovu: Jovana Jeremić otkrila ko se sve od poznatih ŠVALERIŠE! – Alternativa

Jovana Jeremić voditeljica Jutarnjeg programa na Pink televiziji, nekoliko puta do sada je otkrila kako je u svoju emisiju zvala neke poznate ličnosti sa kojima je u prošlosti bila u ljubavnoj vezi, a da se to nikada nije otkrilo. Uspjeli su da sakriju stare strasti i ponašaju se profesionalno, kako njihove porodice ne bi ništa shvatile.

”Uglavnom su mi bivši uticajne osobe. Ne želim i nikad nisam otkrivala o koem se radi, ali samo je bitno da znate kako su uspješni u svom poslu. Danas smo dobri prijatelji i uvijek će tako ostati, do kraja naših života, jer ako nismo uspjeli u ljubavi, onda možemo u prijateljstvu.

Nisam od osnih osoba koje će se vratiti na staro, tako da se sa bivšim nikad ne mirim. Oni su ostali u prošlosti i nema šta da ja s njima tražim kasnije. Dosta njih je dolazilo u moju emisiju, ali nikad niko nije mogao da shvati o kome se radi. I dan danas neki od njih osjeća prema meni emocije.

Često mi se obraćaju sa ”Draga moja” ili ”Ljubavi moja”. Svojim ženama i ne smiju da me spominju, jer ih odmah počne udarati kompleks. Kad malo bolje razmislim moćda je i bolje tako, što manje znaju, manje ih i glava boli.

Većina švalerki su glumice, takav im je skor ne trebaju da se ljute. Pjevačice su pak sretno udate žene. Jest da imaju nekoliko brakova, ali ipak budu sretne određeni vremenski period.”- izjavila je Jovana.