Četrdesetpetogodišnja Ana Nilanović atraktivna je medicinska sestra i apotekarka koja živi i radi u Kragujevcu, a u posljednje vrijeme postala je jako poznata i slobodno možemo reći zvijezda regiona. Ona je uspjela na TikToku da prikupi oko 50 hiljada pratioca koji jedna čekaju da vide šta će sljedeće ona da objavi.

Skoro je poručila svim ženama da trebaju obratiti pažnju na svoje muževe i ne kriviti druge žene ukoliko se desi da ih izgube, neg isključivo sebe.

”Nije me sramota i svjesna sam sama koliko sam poželjna osoba. Nekada sam komična, seksi u svakom trenu, ali najbitnije od svega je da nisam uopšte vulgarna. Ne mislim da je loše i ružno, da muškarac ako vidi neku lijepo ženu kaže joj neki kompliment. Jedna ljubomorna žena nije mogla da podnese moj izgled, pa mi je ispod slike napisala kako je zbog ovakve žene koja se objavljuje po TikToku ostala bez muža.

Nisam htjela s njom da se nastavljam i da joj odgovaram na taj komentar, jer znam da to ne bi imalo smisla. Ali, sada slobodno mogu da kažem da kada muškarci prevare i ostave svoje supruge, jedini krivac su one , a ne neke druge žene. Voljela bih kada bi svaka od njih o tome malo razmislila.”- istakla je atraktivna medicinska sestra.

”Godinama volim pjevati, pa sam česti i prije snimala se dok pjevušim i takve video snimke postavljala po društvenim mrežama. Jedan od njih postavila sam na Tik Tok, još na samom početku i to je privuklo mnogo pratilaca koji su bili zadovoljni sadržajem koji objavljujem.”