Dani ima 26. godina i u vezi je sa 31- godišnjim Jackom, oni žive u Tusconi u Arizoni. Ova djevojka ima veoma zanimljivu sklonost, koju je morala otkriti i svom partneru nakon što su shvatili da je njihova veza postala jako ozbiljna. Ona je voljela da radi ”puppy play”, odnosno da se pretvara kao da je pas.

Jack mora da se prema njoj ponaša kao da je pas, a po svemu sudeći to njemu ne smeta. Čak je istakao da mu to predstavlja zadovoljstvo i da bez problema može tako da se ponaša prema svojoj partnerki.

Dešava se da njih dvoje idu u šetnju, a dok Jack normalno šeta, čuva svoju djevojku koja pored njega ide na lancu i četvereonoške. Tada joj on daje bombone ako se pokaže kao dobar i poslušan pas. Dani je priznala kako se odlično osjeća kada glumi da je pas, dok je njen partner sretan što svoju djevojku može da usreći na ovaj način.

Oni su postali jako popularni na Tik Toku, a čak je Dani otvorila i svoj Only Fans. U toku mjeseca mogu da zarade i do 10 000 eura, zahvaljujući svim tim objavama koje redovno poklanjaju svojim pratiocima. Sve ono što je zanimljivo i što im predlože drugi ljudi oni će to snimiti i objaviti.

Mi smo jako razigrani i volimo da se pretvaramo da smo pas i gazda. Uživimo se u te uloge i super nam je.- priznao je ovaj par.

Pogledajte video ispod, pa nam dajte neki svoj komentar.