Ivana Negovanović Cuca dugo godina je povezivana sa pokojnim legendarnim pjevačem Šabanom Šaulićem. Ona je javno govorila o njihovoj bliskosti, povezanosti i vezi, dok Šaban nikada nije htio da prizna da su oni bili ili da su sada zajedno. Međutim, nekoliko puta paparaci su ih uslikali zajedno, i potvrdili da vole provoditi vrijeme u društvu jedno drugoga.

Nakon njegove smrti i Cuca se povukla iz javnog života, te saznajemo da se udala i ima dijete. Saznali smo kako je govorila da nakon Šabanove smrti neće više nikada biti niti sa jednim muškarcem.

” Kao i svaka druga normalna žena, tako sam i ja ostvarena u onim stvarima u kojima treba da budem za svoje godine. Pola svog života sam provela sa pokojnim Šabanom. Nikada više u svom životu neću dozvoliti drugom muškarcu da mi se približi i bude sa mnom, jer ja sam ostvarena žena, a odnosa nisam željna, tako da mi ne treba ni za te stvari.

Kada sam prvi put ugledala Šabana uživo imala sam samo 14 godine, i radila sam u jednoj kafani. Tada su mi svi poznanici prilazili i govorili kako me Šaban gleda. Bilo me je u tom trenutku baš sramota! Govorila sam šta on ima da me gleda.. Ali, tako je počela naša priča! Kasnije sam s njim išla iz Bosne za Beograd! Od tog trenutka više se nism razdvajali!”- ispričala je Cuca.

”On je bio moje sve, moj život! Sad bih svoj dala da nam je on živ! Nikada ništa loše nije rekao za mene, jer smo imali dogovor da ne komentariše. Nisam željela da javnost zna za nas, jer on ipak ima djecu!”