Zvezde Granda su jedno od najpopularnijih takmičenja koja su bila na našim prostorima, a i dan danas obaraju sve rekorde gledanosti. Veliki broj kandidata je prošao kroz ovo takmičenje, te im je ono bilo odskočna daska u karijeru, koju su kasnije gradili.

Moramo priznati da svaki od njih nije imao sreće u muzici, nego su se počeli baviti nekim drugim poslovima. Ali, kada pogledamo svakog od takmičara oni su izgledali potpuno drugačije tada, tokom takmičenja i sada kada su postali poznati i neke zvijezde.

Jedna od tih takmičara jeste i Jelena Gerbec koju sada ne biste prepoznali kada biste vidjeli kako je izgledala tokom takmičenja. Ona je skoro na Facebooku radila challege gdje je objavila jednu svoju sliku iz mladosti, te su i njeni prijatelji trebali da je prate i objave po jednu svoju fotografiju.

Na toj slici se vidi kako Jelena nema zubi. Svi su joj čestitali jer je imala hrabrosti ovako nešto da objavi, a to je znak da danas ne izgleda ni blizu kako je izgledala prije. Radila je na svom izgledu i uspjela je da se proljepša.

Ona danas važi za jednu od najljepših i najatraktivnijih pjevačica na našim prostorima.