Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ZNATE LI KOJA JE OVO SRPSKA PJEVAČICA!? Ne liči na sebe, a mama ju je uvijek ovako šišala! – Alternativa

Poznata pjevačica koja dolazi iz Novog Sada , prije nekoliko dana objavila je sliku na društvenim mrežama i obradovala , ali i nasmijala sve svoje fanove i pratioce. Naime, ona je objavila sliku kako je izgledala u djetinjstvu, te niko nije očekivao da je imala ovakvu frizuru.

Srpski mediji su odmah iskoristili ovu fotografiju kako bi plasirali razne priče u javnost, a radi se o jednoj od najljepših pjevačica sa naših prostora, a to je Nataša Bekvalac.

Kao što možete i sami da vidite, radi se o fotografiji koja je uokvirena, tako da možemo predpostaviti da se ona nalazi u roditeljskom domu, okačena na zidu, kao što je to slučaj kod mnogih porodica sa naših prostora.

Pjevačica je na sebi imala ružičasti džemper, ispod kojeg se vidi bijeli okovratnik od košulje. Ono što ne možemo da ne primjetimo jeste njena rasčupana i kratka kosa, koju mnogi nazivaju ‘Šerpa frizura’. Nataša danas važi za jednu od najljepših pjevačica na estradnoj sceni, a iza sebe ima tri braka koja su neuspješna.

I sama voli da se našali na svoj račun, naročito kada su u pitanju brakovi, a kao što ste mogli i čuti , u posljednjem braku trpila je ozbiljno fizičko zlostavljanje.