Jana Todorović jedna je od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, koja je na estradnoj sceni već trideset godina. Tokom svoje karijere snimila je nekoliko dobrih pjesama, koji su veliki hitovi, a publika mnogo voli da sluša sve njene pjesme.

Tokom svoje karijere nije imala niti jedan skandal, te se time može zaista pohvaliti, što je uveliko razlikuje od njenih koleginica. Nije neko ko govori mnogo o svom privatnom životu, jer smatra da je bolje što javnost manje zna.

Jana je dvadeset i pet godina u braku sa Ivanom Todorovićem. Oni su sklopili brak u Las Vegasu davne 1995. godine, da bi ubrzo Jana ostala u drugom stanju, a kćerci su dali ime Kristina Džulijen.

Njihova kćerka je sad izrasla u djevojku, koja mnogo liči na svoju majku, a svi koji su je vidjeli poslije toliko godina bili su u čudu koliko su slične. Ni za njenu kćerku još uvijek nisu počeli da se pišu neki skandali, za razliku od druge djece od poznatih ličnosti. Jana se smatra jednom od vlasnica najvećeg poprsja na estradnoj sceni, a ona je nekoliko puta isticala da joj to predstavlja veliki problem.

Da li vi volite slušati pjesme ove pjevačice ili ipak niste njen ljubitelj!?