Zvezde Granda su ubjedljivo jedne od najgledanijih i najboljih takmičenja koje su se ikada pojavile na našim prostorima, kroz njega je prošlo nekoliko hiljada takmičara koji su iz godine u godinu pokušavali da pronađu svoju sretnu zvijezdu. Tokom takmičenja privukli su pažnju javnosti na sebe, te im je to bila odskočna daska u karijeri.

Svakako da ima i onih koji nisu nastavili da se bave pjevanjem, nego su se posvetili nekom drugom poslu i sada rade nešto sasvim drugo. Ono što smo svi mogli da primjetimo jeste da mnogi od takmičara koji su se pojavljivali u pomenutom takmičenju, ne izgledaju uopšte isto sada i kada su bili u takmičenju i na početku svoje karijere.

Navodno sve to rade kako bi prikupili što više publike, ali moraju biti i svjesni da fizički izgled nije najbitniji u ovom poslu, nego zapravo njihove vokalne sposobnosti. Razumljivo je da žene ovo rade, kako bi se dopale muškarcima i sve više dolazili na njihove koncerte, ali danas to rade i muškarci.

Jedna od njih je svakako i Jelena Gerbec, koju mnogi ne bi mogli prepoznati kada bi je sada vidjeli i kako je izgledala na početku svoje karijere. Jednom prilikom na društvenim mrežama je bio aktivan challege da se objavi neka slika iz mladosti, kada je pjevačica objavila sliku na kojoj nema jednog zuba.

Danas ona izgleda mnogo bolje, atraktivnije i privlačnije. Često se čuju diskusije o tome koliko je operacija imala i šta je sve na sebi radila, ali to nam ostaje da vidimo i od nje najprije saznamo.