Poduzetnica Jovana Marjanović koja ima 54. godine a nastanjena je u Nišu, poslije višednevne potrage pronađena je na Zlatiboru, ali mrtva. Kako njeni prijatelji ističu, ona je svakodnevno trpila zlostavljanje od svog supruga Zorana Marjanovića, koji ni poslije razvoda nije htio da joj da slobodu.

Urađena je odbukcija koja je potvrdila da se ne radi o ubistvu, ali njene kćerke, kao i bliži prijatelji su ubijeđeni da je ova tragedija nastala kao posljedica pritiska od strane njenog bivšeg muža, koju ju je fizički i psihički maltretirao, kad god mu se ukazala prilika. Njene kćerke su otkrile kako je ona imala zaista ozbiljne probleme i posljedice, jer je svaki dan bila pod pritiskom.

”Zoran i Jovana su nekoliko godina bili u braku i imaju tri kćerke. Mnogi govore kako je on uvijek imao želju da ima sina, ali to im se nije desilo. Navodno od početka braka nije sve funkcionisalo kako treba, jer je Zoran uvijek pravio neke probleme, a Jovana se s njim patila. Niko ne zna zaista šta je ona s njim proživljavala , osim nje same. Bila je lijepa, mirna i pametna žena, bavila se sportom, dok je Zoran otvoreno pokazivao svoju ljubomoru.”- rekao je jedan od poznanika ove porodice.

”Obzirom da je Zoran imao i privatnu firmu, njegov prijatelj otkriva kako je i na poslovnom planu problematičan, jer se često zadužuje i sa drugim ljudima zamjera. Kako otkriva po Nišu se priča, kako ima neraščićenih imovinskih odnosa, pa da ne smije otići u ovaj grad.

Kćerke ne mogu doći sebi od boli, kada su vidjele tijelo svoje majke. Krive njenog bivšeg supruga, jer je Jovana dugo vremena trpila pritisak od njega. One su rekle kako se ne plaše Zorana i da mu neće dozvoliti da ih više maltretira i dodatno zagorčava život.