Potpresjednica Vlade i ministarstva rudarstva i energetike Srbije, Zorana Mihajlović mora svaki dan da bude bresprijekorno našminkama, a kako saznajemo njena tajna je u tome što ima vještu i profesionalnu šminkericu koja radi svoj posao i to dva puta u toku dana. Svi znamo da ona mnogo ulaže u svoj izgled i da želi perfektno da izgleda.

”Zorana je uvijek sređena i dotjerana i niti jedan dan nije došla bez šminke ili neuredna na posao. Ona ima svoju profesionalnu šminkericu, koja joj pomaže i oko stajlinga, te vodi računa o njenom cjelokupnom izgledu.”- rekao je jedan izvor blizak Zorani.

U srpskoj prestonici trebate izdvojiti oko 3 500 dinara da imate profesionalnog šminkera, ali i to sve zavisi od kvaliteta šminke, kakav je salon, te da li šminker dolazi na kućnu adresu.

Obzirom da je ministarka Mihajlović uvijek lijepo dotjerana i da je na njenom licu besprijekorna šminka, onda smo shvatili da ona u toku mjseca mora izdvojiti od 500 do 600 eura samo na šminkanje. Marketinški stručnjak Bora Miljanović rekao je kako je fizički izgled jako bitan i za žeme i za muškarce, te da moraju voditi dosta računa o njemu.

”I muškarci i žene trebali bi da vode računa o svom izgledu, a njihova je procjena da li će im trebati frizer ili ne. Bilo kako bilo, mora se znati kako komunikator izgleda kada vodi komunikaciju. Svako želi da gleda u nešto lijepo i pristojno kada vodi glavnu riječ.”- rekao je on.