Neke poznate ličnosti su izgradile svoje karijere na visokim lestvicama i shvatile da je sada vreme da osnuju porodicu i uživaju u tim pogodnostima u potpunosti. Lak život i bogatstvo koje su stekli omogućavaju im da se posvete svojoj deci.

Ako je sve kako treba, onda se drže podalje od medijske pažnje i okruženi su svojim zidovima. Međutim, ima i onih koji ponekad žele da zarade koji dinar, pa zovu razne portale i pričaju razne priče kako bi se probili u javnost i o njima se bar nešto pisalo.

Seka Aleksić je jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, koja je tokom rata izbegla u Srbiju iz Zvornika. Njen život nije bio nimalo lak. Njen otac je bio pravi alkoholičar, a da bi izbegla svađe i svađe kod kuće, slučajno je prespavala u školi.

Da ima muzički talenat otkrila je sa 17 godina i od tada je počela da peva i zarađuje kako bi mogla da preživi. Malo po malo, počela je da izlazi iz krize i živi životom kakav svako zaslužuje. I sama pevačica je često govorila na ovu temu, jer kako kaže nema čega da se stidi, to je uradila njena porodica, a ona je morala da beži da bi se spasla.

Sekin brat Zulfo Ramić, koji živi u Nemačkoj, otkrio je da je Sekin otac Rom, te da ona to nikada nije želela da prizna, jer se stidi. Osim toga, optužio ju je da nije želela da im isplati novac za operaciju, kako bi spasila život svog strica.