PRVA FOTOGRAFIJA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prva fotografija sekinog sina je napokon izašla u medije i dugo je čekana.

Seka Aleksić najjlepše jutro dočeka uz supruga Veljka i sina Jakova.

Pjevačica Seka Aleksić je nastavila da objavljuje simpatične slike sina Jakova, koje su načisto raznježile njene fanove. Naravno, Seka je ostala dosljedna sebi i ne želi da pokazuje bebino lice, ali to joj ne smeta da svoje privatne trenutke sa Jakovom podijeli sa svima…Seka je oduševljena i uživa u svakom trenutku svog novoga života.

Godine nas čine mudrijima i zapravo samo kako vrijeme prolazi shvatamo ustvari ko su nam najbolji prijatelji i koje su nam prave vrijednosti u našem životu i nakon toga jednostavno počinjemo više da obraćamo pažnju na ljude oko sebe i na one koji su nama u trenutku života najbliži.

Da biste vidjeli ostatak ovog članka “PRVA FOTOGRAFIJA SEKINOG SINA…..POGLEDAJTE..Na veoma lagan način” kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

Uz fotografiju svoga sina Seka nam je poslala poruku da joj je sin trenutno najvažniji a i sam dokaz je to kako je provela svoju trudnoću putovajući na mnogim prelijepim i ekskluzivnim destinacijama i odmarajući maksimalno uz prisustvo svojih ouštajućih prijatelja i voljenoga muža. Naravno Seka je za sve ove godina zaslužila malo odmara i poznato nam je da je dugo godina naporno radila za sve svoje poznate hitove.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments