UKLONITE CELULIT
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Uklonite celululit ovim magičnim receptom za samo nekoliko dana sa pomorandžinom korom.

Nervozni ste,  frustrirani, imate manjak samopouzdanja, nemate nikakvo rešenje kako skinuti celulit sa butina, zadnjice ili stomaka, a uočili ste na svom tijelu nimalo privlačnu „pomorandžinu koru“  – donekle će vas umiriti podatak da se gotovo 90 odsto žena suočava sa ovim problemom.

Vjerujemo da vas ovim statističkim podatkom nismo baš mnogo obradovali, ali ipak činjenica da je skidanje celulita sa butina muka i to velika , te da muči mnoge od nas, može samo da vas dodatno ohrabri da uspete u tome.

Da biste vidjeli ostatak članka”UKLONITE CELULIT OVIM MAGIČNIM RECEPTOM ZA SAMO NEKOLIKO DANA!!! FOTO!!! Na veoma lagan način” kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

Iskustva su različita, znajte samo jedno –  magične i čarobne kreme ne postoje, već je sve na vama i vašem odnosu ka ovoj pojavi, koja je puno više od običnog estetskog problema.

Ni nakon brojnih istraživanja, stručnjaci nisu jednoglasni u defnisanju celulita, ali saglasni su da određeni faktori podstiču njegov razvoj. To su genetske predispozicije, spor metabolizam, određeni hormonski poremećaji (posebno u trudnoći) i slaba cirkulacija. Kako skinuti celulit je pitanje kojim se bave mnogi, a da bi se riješenje našlo, najprije treba dati odgovore kako isti nastaje.  Nezdrava ishrana, koja obiluje mastima ili šećerom, takođe  dodatno doprinosi razvoju narandžine kore, bas kao i pušenje, stres i nedostatak fizičke aktivnosti. Stoga je promjena životnog stila, ali i jelovnika, prvi stepenik u borbi s celulitom.

 

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments