NAPRAVITE SAMI
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

NAPRAVITE SAMI NAPITAK ZA POTENCIJU!!!!!VIJAGRAM VAM NEĆE BITI POTREBNA….(RECEPT)

Potrebno vam je malo više strasti u krevetu a ne znate na koji način je obezbijediti naše bake su znale pravi recept kao što je ovaj čudesni napitak od mlijeka.

Muškarci nisu ovih dana kakvi su nekada bili  poznati travari koja narodnim lijekovima pomažu svakom kome je pomoć potrebna već četiri decenije – sve češće se žale i  dolaze djevojke koje se žele da njihovi momci “ispune njihova očekivanja”.

Da biste vidjeli ostatak članka”NAPRAVITE SAMI NAPITAK ZA POTENCIJU!!!!!VIJAGRAM VAM NEĆE BITI POTREBNA….(RECEPT).Na veoma lagan način”kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

Ljekovito mlieko za probleme sa potencijom
Suho groždje prokuhano u mijleku, uspješno regeneriše polnu energiju. Najbolje je da nabavite sušeno crno groždje. Dobro operite 30 grama suhog groždja pa ga prokuhajte u neoštećenoj emajliranoj posudi sa 200 ml mlijeka. U početku pijte ovu količinu tri puta dnevno, a kasnije povećajte količinu suhog groždje na 50 grama. Pijte ovo ljekovito mlijeko do izlječenja.

Divlji plodovi koji daju krila
Po jedna šaka svakog šumskog ploda – gloga, trnjina, šipurka i drena, preliti rakijom prepečenicom i ostaviti da odstoji neko vreme. Popiti jednu čašicu. Djeluje bolje od bilo koje vijagre, jer uživanje traje od 3 sata do tri dana.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments