STIŽE PRAVA ZIMA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

STIŽE PRAVA ZIMA…prvi snijeg već….

Po prognozama meteorologa pretpostavlja se da će mjesec novembar proteći kao veoma hladan i kišovit period sa veoma niskim temperaturama pa čak i velikom vjerovatnoćom padavina snijega.

Snježne padavine se u gradskim predjelima ne očekuju ni naredne sedmice, a za vikend temperature će se kretati oko 20 stepeni Celzijusa a nakon toga očekuju se nagle promjene temperature i prvi snijeg.Padavina će biti u četvrtak i petak, a malo padavina se opet očekuje tokom subote.

Da biste vidjeli ostatak članka”STIŽE PRAVA ZIMA…prvi snijeg već….Na veoma lagan način” kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

Moguće su magle i jutarnje temeperature će da budu slične današnjim temperaturama a preko dana će se manifestirati suhi vazduh i povremena oblačnost u zapadnim dijelovima zemlje. Na planinama se snijeg očekuje čak i početkom mjeseca novembra a poslednjih 10 dana sniježni prekrivač se očekuje i u kotlinama.

Srednja količina padavina tokom novembra biće u granicama višegodišnjeg prosjeka sa vrijednostima u prosjeku višim za oko 2 mm u odnosu na višegodišnji prosjek.

Srednja maksimalna temperatura vazduha u novembru biće iznad višegodišnjeg prosjeka, sa vrijednostima u prosjeku višim za oko 0.7ºS u odnosu na višegodišnji projsek.

 

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments