PREUZMITE KONTROLU
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

PREUZMITE KONTROLU NAD SVOJIM TIJELOM….spriječite pojačanu funckiju HORMONA ZBOG KOJEG SE DEBLJATE!!!!!!

U našem organizmu potoje razni hormoni koji održavaju normalnu funkciju kompletnog našeg hormona .To su hemijski glasnici u organizmu i mogu se podijeliti u nekoliko skupina a to su: proteinski i glikoproteinski hormoni.

A prema načinu djelovanje su podijeljeni po tome na kojem mjestu i na koji način izlučuju svoje produkte u krv ili ostale tjelesne tečnosti ili dijelove tijela.

Poremećaj rada hormona se manifestuje zbgo različitih nesavršenosti i neskaldnosti organa u našem tijelo tako da nam ti hormni zapravo kada je poremećen njihov rad stvaraju velike probleme.

Da biste vidjeli ostatak članka”PREUZMITE KONTROLU NAD SVOJIM TIJELOM….spriječite pojačanu funckiju HORMONA ZBOG KOJEG SE DEBLJATE!!!!!! Na veoma lagan način” kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

Upravo kod žena kada se poremeti hormon debljanja stvaraju se nepravilno i veoma brzo masne naslage na pojedinim dijelovima tijela sa kojih je te masne naslage jako teško i naporno skinuti. Dok kod muškaraca taj hormon je stalno u istoj funckciji i oni samostalno mogu kontrolisati dok je kod žena to veoma teže ali uz naporan rad vrlo moguće.

Da bi kontrolisale rad hormona debljanja potrebo vam je mnogo vježbanja i fizičke aktivnosti koja pospješuje rad svih mišića i na taj način mijenja funkciju hormona. Normalna sad takođe utiče na rad hormona kod žena pa je potrebno spavati 8 sati tokom jednog dana..Povedite računa o ovim stvarima i uvijek izgledajte fantastično!!

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments