izgubio ljubav
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

IZGUBIO LJUBAV SVOG ŽIVOTA JER JE BIO SIROMAŠAN!!! A NAKON 10 GODINA DESILO SE ČUDO…

Donosimo vam priču jednog jako tužnog momka koji je bio zaljubljen i mnogo je volio svoju djevojku ali ona nije htjela da se uda za njega jer je bio jako siromašan.

Djevojka je bila bogata i voljela život na visokoj nozi i odbila momka nakon toga što ju je zaprosio i rekla mu kako je njegova mjesečna plata veoma mala i da ona to potroši u toku jednog dana.

Da biste vidjeli ostatak članka”IZGUBIO LJUBAV SVOG ŽIVOTA JER JE BIO SIROMAŠAN!!! A NAKON 10 GODINA DESILO SE ČUDO…Na veoma lagan način” kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

 

Nakon nekoliko godina momak je iz inata radno i veoma naporno radio kako bi stvorio pravo malo bogatstvo i osposobio veliku firmu koja je zapravo imala milijunske poslove ali i dalje nije imao pored sebe ljubav svog života.

Nakod dužeg perioda vidjeli su se u jednom tržnom centru i pozdravi na što mu je ona odmah rekla kako njen muž ima nevjerovatnu platu od čak 15 hiljada dolara u jednom mjescu i naglasila kako je u sretnom braku.

Ubrzo nakon ovog razgovora pridužio im se i njen muž i na taj način rekao eh imala si upravo čast da razgovaraš sa mojim šefom koji ima milionsku firmu koja i dalje posluje veoma upsješno i da je to sve stekao u inat jednoj ženi koju je mnogo volio, a ona ga je povrijedila,možeš li zamisliti kako bi sad ona uživala..Žena je ostala jednostavno bez teksta.

Novac je prolazna stvar i nije sva sreća u tome potrebno je naći pravu i iskrenu ljubav.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments