VAŠA KOSA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

VAŠA KOSA ĆE BITI SJAJNA I PRELIJEPA AKO SAMO DODATE OVAJ SASTOJAK…..FANTASTIČNO!!!!

Mnoge djevojke imaju zaista velikih problema sa tjemenom i masnom neurednom kosom koja je beživotna nema sjaja i izgleda zapravo zapušteno..Recite zbogom takvoj kosi mi imamo rješenje!!!!

Eterična ulja danas se svakodnevno upotrebljavaju i to na razna načine i veoma su korisna i donose mnoga rješenja pa su tako podobni i za njegovanje kose.

Da biste vidjeli ostatak članka”VAŠA KOSA ĆE BITI SJAJNA I PRELIJEPA AKO SAMO DODATE OVAJ SASTOJAK…..FANTASTIČNO!!!!..Na veoma lagan način”kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

Potrebno je uzeti odgovarajuće eterično ulje i jednostavno ga dodati vašem šamponu kojeg koristite i na taj način normalno prati kosu kao i uobičajeno.

Najbolje rješenje bi bilo da šampon koji koristite zapravo bude pH neutralan jer na taj način odgovara promjenama tjemena i obnavalja ga.

Da bi šampon bio što efikasniji uzmite eterično ulje ruzmarima te 1-2 kapsule vitamina E i nekoliko kapi limuna i to sve pomiješajte i istresite u šampon i na taj način ga protresite kako bi se sastojci sjedinjili.

Tokom pranja kose svoje tjeme masirajte nekoliko minuta i pustite da šampon bude na kosi malo vremena (nekoliko minuta opet) i zatim dobro isperite toplom vodom.

Rezultati su nevjerovatni i vidljivi čak nakon nekoliko pranja.
[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments