POZNATA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

POZNATA MISICA SE PONOVO BORI SA RAKOM…ALI POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO NJEN MUŽ U ZNAKU PODRŠKE..!!!!

Dijana Karić je bivša misica i jako je bolesna i bori se sa teškom i opakom bolesti odnosno sa invazivnim rakom maternice,ali ona se ponosno bori i mnogo je uporna i svi joj daju veliku podršku posebno na društvenim mrežama i vjeruju da će da se oporavi.

Tokom liječenja najveću podršku ima od svoje porodice a naročito od svog muža Stefana koji joj naravno iz dana u dan povećuje veliku pažnju i ljubav i kao znak podrške je odlučio da obrije svoju glavu kako bi joj iskazao još veću podršku jer je ona nakon terapija nažalost izgubila kosu.

Da biste vidjeli ostatak članka”POZNATA MISICA SE PONOVO BORI SA RAKOM…ALI POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO NJEN MUŽ U ZNAKU PODRŠKE..!!!!..Na veoma lagan način” kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

 

99982_2dijana-karic-foto-printskrininstagram-1478874579-103316799982_dijana-karic-foto-printskrininstagram-1477742925-1023513

Dijana trenutno nosi periku ali je na društvenoj mreži podijelila fotografiju u kojoj nema periku i svi su bili oduševljeni njenom ljepotom i komentarisali su kako zaista izgleda kao anđeo i sa kratkom frizurom.

Mi se nadamo da će ova mlada prelijepa mlada dama uspješno da se izbori sa ovom opakom bolesti i da će ponovo zasijati sa svojom bujnom kosom.

 

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments