sveštenik
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

NJEMAČKI SVEŠTENIK PORUČUJE: BLIZU JE RAT KOJI NAROD NEĆE PREŽIVJETI!!!!

Njemački sveštenik je u 17 vijeku napisao nekoliko proročanstava koja se tiču budućnosti i poznat je po tome da je pogodio i predvidio sve što se zapravo dogodilo i što će se dogoditi.

Njegove pretpostavke su objavljenje u knjizi “Tajne proroka” i u tom poglavlju knjige posebnu pažnju posvećuje dijelu u kojem piše da je 21 vijek jedan od najgorih vjekova ikada i da je sve naopako i da ništa ne ide po svom redu onako kako bi trebalo.

Da biste vidjeli ostatak članka”NJEMAČKI SVEŠTENIK PORUČUJE: BLIZU JE RAT KOJI NAROD NEĆE PREŽIVJETI!!!!..Na veoma lagan način”kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

On je pretpostavio da će se krajem 21 vijeka ne znajući tačan datum i vrijeme desiti zapravo velika katastrofa odnosno neviđeni rat koji neće preživjeti ove generacije i niko ga neće moći zapamtiti.

Doći će do takve situacije da će zapravo djeca napadati svoje roditelje a građani će da idu protiv vlasti i svako će se boriti protiv svakoga a oružje će samo pristizati sa svih strana i odjednom će doći do nekog zastoja a nakon toga će se nastaviti u još većem haosu i katastrofi tada će biti mnogo žrtava.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments