izbacite ovaj
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

IZBACITE OVAJ SASTOJAK IZ PREHRANE I KOŽA ĆE VAM BITI IDEALNA..!!POKUŠAJTE..

Mnogi od nas danas imaju problema sa osjetljivom kožom te pokušavaju ga riješiti na što bezbolniji način kupujući kozmetičke preparate koji zapravo nisu tako efikasni.

Neki uopšte ne znaju da pored svih ostalih faktora ishrana je najbitnija za komletan naš organizam pa tako i za njegu naše kože.

Da bi naša koža bila čista i bezprijekorna potrebno je unositi veliku količinu vode kako bi koža izgledala svježe ali i  vitamine i minerale koji su potrebni u određenim dozama.

Da biste vidjeli ostatak članka”IZBACITE OVAJ SASTOJAK IZ PREHRANE I KOŽA ĆE VAM BITI IDEALNA..!!POKUŠAJTE…Na veoma lagan način”kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

Da bi koža izgledala besprijekorno potrebno je izbaciti iz upotrebe rafinirane šećere koji svojom upotrebom vezuju kolagen i elastin iz organizma i tako uništavaju našu kožu i uzimaju joj njenu ishranu.

Ako baš nikako ne možete bez šećera lagano ga zamijenite medom kojeg možete koristi bez ikakvih problema samo je potrebno da je med prirodnog porijekla bez sadržaja vode u svom sastavu.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments