na pregledu su im rekli da je sve uredu
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

NA PREGLEDU SU IM REKLI DA JE SVE UREDU SA BEBOM, A KADA SU POSLE PREGLEDA…

Svakako da se majčina ljubav ne može ni čime mjeriti, jer kako majka brine za svoje dijete, tako niko ne brine.

Tačnije u maju prošle (2016) godine došla je na svijet ova malena bebica. Nakon svakog porođaja morate otići na još par pregleda kod svog ljekara ginekologa, to je rutinska kontrola.

Da biste vidjeli ostatak članka ” NA PREGLEDU SU IM REKLI DA JE SVE UREDU SA BEBOM, A KADA SU POSLE PREGLEDA… ” na veoma lagan način kliknite na LIKE dugme ispod.

 

[like-gate]

 

Nakon porođaja posjetila je svog liječnika, i koji je temeljito pregledao i nju i njenu malenu bebicu, rekavši im da nema potrebe da više dolaze na kontrole i kako je sve u najboljem redu.

Naime zabrinuta majka nakon par dana od pregleda, primjetila je da sa njenom bebom nešto nije uredu sa bebinim očima. Oči su se dosta razlikovale od drugih beba, bile su potpuno žute.. Što ju je jako zabrinjavalo. 

Nakon toga ga je odvela pedijatru koji joj je kazao da beba ima, predispozicije za leukemiju, ili da ima probleme sa jetrom. Prema vršenim istraživanjima beba je imala probleme sa jetrom i morali su je transplantirati, ali hvala humanim ljudima koju su odmah pomogli oko operacije, i sada je beba živa i zdrava.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments