pogledajte kako na vrlo
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

POGLEDAJTE KAKO NA VRLO BRZ I EFIKASAN NAČIN IZLIJEČITI DIJABETES BEZ KONZUMIRANJA LIJEKOVA!

Vjerovatno mnogo ljudi ima probleme sa dijabetesom. Ali nikada ga se zapravo niste uspjeli do kraja izliječiti.

Dok je jedan mladi dečko uspio izliječiti dijabetes bez ikakvih medicinskih pomagala. Tačno prije par godina dijagnosticiran mu je dijabetes, što odma predstavlja da je morao svakodnevno koristiti inzuline.

No to je jako teško prihvatio, i bilo mu je jako teško prihvatiti i navići se na potpuno novi način života. Ali kako je vrijeme odmicalo njegovi trigliceridi su se podigli čak i do 16, i krvni pritisak mu je bio 150/100.

Da biste vidjeli ostatak članka ” POGLEDAJTE KAKO NA VRLO BRZ I EFIKASAN NAČIN IZLIJEČITI DIJABETES BEZ KONZUMIRANJA LIJEKOVA! ” na veoma lagan način kliknite na LIKE dugme ispod.

 

[like-gate]

 

Kako je vrijeme odmicalo počeo je konzumirati sve više i više pilula. Ali jedan dan dok se odmarao uz televizij, gledajući neku emisiju odlučio je svoj život preokrenuti i uzeti u svoje ruke.

Potpuno je promijenio svoju ishranu, dnevno je gubio kilogram. Nije više koristio inzuline, i njegov krvni pritisak je bio 120/60. Za 25 dana je izgubio 11 kg. Koristio je sljedeće sastojke za pravljenje soka:

  • vrećica čaja
  • 6 kivija
  • 3 banane
  • 2 jabuke
  • pola litra vode

 

[/like-gate]

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments