da biste se riješili šećera u krvi...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

DA BISTE SE RIJEŠILI ŠEĆERA U KRVI, I KAKO BI GA KONTROLISALI I VRATILI U NORMALNO STANJE POTREBNO VAM JE SAMO JEDNO JAJE!!!

Da biste se riješili šećera u krvi, i kako bi ga kontrolisali i vratili u normalno stanje potrebno vam je samo jedno jaje! Vjerovatno mnogi imate problema sa dijabeteseom kojim se mučite duž niz godina, nažalost danas ne bira ni starije ni mlađe osobe, imaju ga ljudi svih uzrasta što je veoma zabrinjavajuće.

Da biste vidjeli ostatak članka ” DA BISTE SE RIJEŠILI ŠEĆERA U KRVI, I KAKO BI GA KONTROLISALI I VRATILI U NORMALNO STANJE POTREBNO VAM JE SAMO JEDNO JAJE!!! ” na veoma lagan način kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

Konzumiranjem svakodnevno inzuline naše tijelo postaje veoma imuno na to, da će ga morati konzumirati dok ste živi. Ali nikada vjerovatno niste dobili i našli rješenje kako bi kontrorirali vaš šećer?

Mi smo pronašli rješenje! Potrebno vam je samo jedno jaje i ocat i vodu.
Trebate skuhati jaje i oguliti ga, probodite ga nekoliko puta pomoću čačkalice, zatim u drugu zdjelu naspite ocat i poptipite jaje u njega, ostavite da tako odstoji preko noći.
Naredni dan trebate pojesti jaje i popiti čašu vode.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments