pušač ste već
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

PUŠAČ STE VEĆ DUGI NIZ GODINA, ŽELJELI BISTE SE  RIJEŠITI CIGARETA A NE ZNATE NA KOJI NAČIN? MI VAM DAJEMO NEKOLIKO VEOMA PRAKTIČNIH SAVJETA KOJI ĆE VAM SIGURNO POMOĆI!!

Pušač ste već dugi niz godina, željeli biste se riješiti cigareta a ne znate na koji način? Mi vam dajemo nekoliko veoma praktičnih savjeta koji će vam sigurno pomoći… Nažalost veliki je broj ljudi koji su već duži niz godina pušači. ali da li ste se ikada zapitali da prestanete da upražnjavate cigarete?

Moguće je da su i neki od vas već pokušavali, ali veoma brzo ste se vraćali istom činu, jer su cigarete postale vaša svakodnevnica.

Da biste vidjeli ostatak članka “

PUŠAČ STE VEĆ DUGI NIZ GODINA, ŽELJELI BISTE SE  RIJEŠITI CIGARETA A NE ZNATE NA KOJI NAČIN? MI VAM DAJEMO NEKOLIKO VEOMA PRAKTIČNIH SAVJETA KOJI ĆE VAM SIGURNO POMOĆI!! ” na veoma lagan način kliknite na LIKE dugme ispod.

 

[like-gate]

Ali mi vam dajemo nekoliko savjeta kojima ćete to regulisati! Potrebno vam je:

  • 400 g crnog luka
  • 1 litar vode
  • 400 g žutog šećera
  • 2 žlice kurkume
  • 1 mali korijen đumbira

Priprema i upotreba:

Uzmite lonac ili šerpu sipajte vodu i dodajte šećer, i pričekajte da proključa, pritom temeljito miješajte, nakon toga dodajte isječeni luk i korijen đumbira.

Nakon toga dodajte i kurkumu, neka sve zajedno kuha 15-20 minuta zatim, postepeno smanjujte temperaturu. Kada to obavite skinite sa vatre i pričekajte da se ohladi, nakon toga smjesu prespite u staklenu teglu i držite u frižideru!

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments